"Dobrucki" serwis, Wa-wa przy Prymasa Tysiąclecia,

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kartammm
    Classic
    • 2014
    • 4

witachu, odnośnie kantoru to wydaje mi się że trzeba mieć układ z bandziorami na miescie co by biznesu nie spalili lub ryja nie obili :wink:

[ Dodano: Pią 22 Lut, 13 16:38 ]
    Romecky81, w Polsce nic sie nie do załatwić bez układów bo jak ktoś juz zweszy biznes to tez chce trochę dla siebie zagarnąć... :evil:
  • Carlo8809
    Classic
    • 2012
    • 24

Tak jak w temacie. Czy ktoś z forumowiczów zetknął się z tym warsztatem? Mam problem z układem chłodzenia i znalazłem namiar na ten serwis. Może są jakieś rabaty dla OCP?
    Diesels are for elderly people

Komentarz

• mozgi
      L&K
      • 2009
      • 1129
      • Octavia I (1U2)
      • AKL 1.6 MPI 101 KM

Re: "Dobrucki" serwis, Wa-wa przy Prymasa Tysiącle

Zamieszczone przez Carlo8809
      Tak jak w temacie. Czy ktoś z forumowiczów zetknął się z tym warsztatem? Mam problem z układem chłodzenia i znalazłem namiar na ten serwis. Może są jakieś rabaty dla OCP?
      kolego ja bym nie kombinował, tylko podjechałbym na Twoim miejscu ulice dalej do sprawdzonego warsztatu http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=24912&start=0
      ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
      Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: awisniewski@polmotauto.pl (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

• Carlo8809
        Classic
        • 2012
        • 24

Zostawiłem już tam, bo się wcześniej umówiłem. Dam jutro znać co i jak, bo odbieram wtedy furę.

Komentarz

• Carlo8809
          Classic
          • 2012
          • 24

szybko zdiagnozowana i naprawiona usterka - okazało się, ze to sterownik od wentylatora odpowiedzialnego za klimatyzację plus wyczyszczenie wiązki przewodów która do tego sterownika dochodziła. Tam jest duże natężenie prądu i czasem się to zdaża w O1 z climatronic.

Generalnie na miejscu szybko rozwiązują usterki (cztery stanowiska do aut w garażu, cztery dostawy części dziennie).

pozdro!

Komentarz

• Carlo8809
            Classic
            • 2012
            • 24

p.s. jeszcze wymienili króciec wodny (cokoliwiek to jest)

Komentarz

Pracuję...